Sociale Gedehams

Læs mere:

Kontaktformular:

    Sociale Gedehamse

    Almindelig gedehamsebo med ca 2000 hvepse

    Gedehams (Vespidae), er den klart mest udbredte hveps i Danmark. Når temperaturen i foråret begynder at stige, ser man først dronningen, komme ud og lede efter en placering til hendes bo. Der er visse kriterier, som hun efter instinkt følger. Dette indebærer blandt andet om der er læ, materialer til boet og om placeringen har en jævn varme. Dette er grunden til man hyppigt ser gedehamsen placere sit bo, i et udhæng. Udhæng ser man ofte hos ældre huse, som derfor har tørt træ, som er let for en hvepsedronning at gnave af. Dronningen blander træet med spyt, og får et meget tyndt papir materiale, som skaber fundamentet for boet.

    Er gedehamse farlige?

    Den sociale gedehams, har som andre hvepse i starten meget travlt med at starte boet. Faren ved et hvepsebo, stiger dog markant når kuben begynder at komme op på en tennisboldstørrelse. Herefter anbefales det ikke selv at fjerne, uden professionelt beskyttelsesudstyr. Her er der nemlig hvepse, der specielt har fået uddelegeret opgaven med at beskytte boet mod alle andre dyr, inklusiv mennesker. Hvis man her først bliver stukket, efterlader det en duft, som informere de andre hvepse, om at du er fjenden. Og her kan det potentielt blive livsfarligt

    Kan alle bo fjernes?

    Hos hvepsefjernelse.dk, har vi udstyret til at fjerne alle bo, uanset om de ikke ses eller høres. Vi har udviklet en hurtig metode, som hverken kræver meget tid, ressourcer eller gør nogen skade på bygning eller murværk.

    Bruges der midler som sviner?

    ALLE vores produkter er godkendt af Miljøstyrelsen , således at det eneste der fjernes er skadedyret.

    Gedehamsen er som skrevet den mest almindelig hveps, og er derfor set rigtige mange steder inden for matriklens fire sider. Hos os aftales der altid en pris på forhånd, så der ikke kommer nogen overraskelser.

    Tvivl om din situation?

    Hos os findes der ingen dumme spørgsmål. Dette kan f.eks. være om hvorvidt et hvepsebo er aktivt, eller dødt. Hvis boet er dødt, betaler man selvfølgelig ikke for bekæmpelse. 

    Kontakt os, for et uforpligtende tilbud eller rådgivning herunder

    Hvad kan man efterfølgende gøre for at forebygge?