Sort husmyre

Læs mere:

Spørgsmål?

  Almindelig myre

  Myrer der går klar til at flyve

  Om sommeren, når vejret er godt, og man spiser udenfor, trives myrerne fremragende. Vi kender alle den lille sorte havemyre, som klart er den mest almindelige i Danmark. Med den næste sorte 3-5 mm krop, er den ikke til at tage fejl af. Også her, kan den ligesom hvepsene, være utrolig svær at få 100% ram på. Myrerne er nemlig eksperter, ligesom hvepsene, til at kreere gange, således at vand eller andet væske ikke oversvømmer dem.   

  Hvordan kan de bekæmpes?

  Myredronningen er altafgørende for ethvert havemyresamfund. Dog skal der tre myretyper til at  skabe og drive et myresamfund:

  Arbejdermyrerne, hanmyrerne & dronningerne som er de vingede hunmyrer opbygger nye samfund og lægger æg. Arbejdermyrerne bygger og vedligeholder myreboet, finder føde, fodrer larverne og forsvarer boet mod ubudne gæster. Ligesom med hvepse, og mange insekter, så er dronningen den absolut vigtigste myre.

  For at bekæmpe den sorte havemyre, bruger vi derfor pudder, som myerne tager med ned i boet, hvorefter dronningen dør. Denne metode kan gøres effektivt, og uden at hælde flere liter gift ned i jorden.

  Vil du være sikker på at have en myrefri sommer? Ring og få et uforpligtende tilbud, som indebære garanti, hurtig bekæmpelse og fremtidig forebyggelse!

  Myrer der transportere føde

  Garanti på alt bekæmpelse

  Vi giver altid garanti på vores bekæmpelser, lige meget hvilket insekt det er.

  Vi kører fra 06-00

  Ikke alle er hjemme i dagstimerne, så vi kører naturligvis når det passer dig!

  Myrebekæmpelse velkomsttilbud

  heading icon
  • Myrebekæmpelse langs sokkel, inde og ude
  • 100% fuld garanti, 1 måned.
  • Effektiv bekæmpelse
  kr 999,-

  Gør myrerne skade?

  I forhold til hvor ofte de sorte havemyrer befinder sig i vores huse, er det faktisk meget sjældent at de gør nogen skade. Hvis myrerne bygger deres bo i træet i dit hus (f.eks. i forbindelse med kælderen) så har træet i forvejen været fugtskadet. 

  Du bør dog være opmærksom på at der findes andre myrearter i Danmark, som kan gøre stor skade på træet i dit hus. I sjældne tilfælde kan disse myrer volde store problemer, hvis de ikke bliver bekæmpet hurtigt.