Kæmpe Gedehams

Læs mere:

Kontakformular:

  Kæmpe Gedehams

  Stor Gedehams (Vespa crabro) er den største hvepseart, vi har i Danmark. Den er forholdsvis udbredt, og specielt lyden er en af dens kendetegn. Mange opdager nemlig, at de har et bo med kæmpe gedehamse, fordi de larmer exceptionelt meget. Den forekommer mest i det østlige Jylland, og særligt ved skove. Dette er fordi den kæmpe gedehams, bedst trives med bo i hulrum som f.eks. hule træer.

  Er den farlig?

  Den kæmpe gedehams, er trods manges forventning, faktisk mindre aggressiv end en almindelig gedehams. Deres adfærd minder meget om en humlebis, som sagtens kan stikke, men kun gør det, hvis den føler sig truet. Dog er den næsten dobbelt så stor, som en almindelig gedehams, hvilket betyder at den naturligvis har mere gift.

  Har du kæmpe gedehamse? Vi fjerner alle former for hvepsebo, med fuld garanti, altid inden 24 timer fra opringningen. Vi bruger miljøgodkendte produkter, og flytter gerne boet hvis muligt!

  Smarte teknikker

  Vi behøves modsat vores konkurrenter, ikke at brække brædder op eller på anden måde bruge vold. Vi bruger slanger, og ofte kameraer til at lokalisere boet.

  Altid lav pris

  Vi bruger effektive metoder, samt koordinere vores køreture, så vi alle kan spare. Dette er blot en af tingene vores kunder vælger os for!

  Du behøves ikke at være hjemme

  Hvis du ikke har tid til at være hjemme, klarer vi den, og du kan betale senere.

  Tvivl om din situation?

  Den store gedehams, skal behandles med respekt, og hvis sådan et bo skal fjernes, anbefaler vi sikkerhedsudstyr. Kontakt os i dag, og få et tilbud på at få en erfaren til at gøre det