Prisinformation

Bekæmpelse inden 24 timer

At have et hvepsebo, er for de fleste en ubehagelig oplevelse, som gerne skal fjernes hurtigst muligt. Derfor koordinerer vi altid vores ture, sådan at det altid er muligt hvepsene bekæmpet inden 24 timer.

Prisgaranti i Jylland

Vi tror at en vel-koordineret bekæmpelse er vejen frem. Dette princip kører vi også med på landevejene, hvilket vil sige vi kan holde en fast lav pris! Dog er hver situation unik, så kontakt os, og få et uforpligtende tilbud.

100% Garanti på Bekæmpelsen

Man skal selvfølgelig altid have det man betaler for! Derfor kører vi altid fuld garanti på vores bekæmpelser, sådan at man kan være sikker på at være hvepsefri efter skadedyrsbekæmperen har været forbi!

Hvepsebo med hveps der forsvarer

Få et uforpligtende tilbud!

Vi aftaler altid en pris med kunden, inden vi kører ud, så der ingen overraskelser kommer! Dette gør vi, da hver bekæmpelse er unik, og det derfor er nemmest at estimere, ud fra en beskrivelse af hvepseboets placering.  Med mange års erfaring, kan vi altid give en pris, som er inklusiv kørsel, garanti og selvfølgelig bekæmpelse. 

Prisen vil være baseret mest af alt på kørselsomkostninger, og vi kører fra både Viborg & Aalborg. Dog koordinerer vi altid vores ture, så vi begge parter spare på kørsel. Dette er hvad sikre os den fast lave pris. 

Se to priseksempler, længere nede:

Døgntelefon:

Hvepse Bekæmpelse

Priseksempel:

Disse er til information, ikke en prisliste, men bare et eksempel, på hvilket prisleje vi kører ud til. Priserne er inklusiv moms.

Prislejet vil altid forblive lavt, da vi elsker at have travlt! 

Bekæmpelse i Randers

heading icon
  • Hvepsebo, siddende i udhæng
  • Kørselomkostninger
  • 100% Garanti
  • Inklusiv moms
kr 795,-

Bekæmpelse i Herning

heading icon
  • Hvepsebo, tilgængeligt i skur
  • Kørselsomkostninger
  • 100% Garanti
  • Inklusiv moms
kr 645,-
Hvepsebo ved tagrende
Ofte stillede spørgsmål

Har du et spørgsmål?
Ring eller kig her:

Vi matcher vores konkurrenters priser, dog indebærer det udelukkende konkurrenter, som man ser ved søgning på google. Man skal her være opmærksom på, at en lavere pris herved måske ikke indeholder garanti, hvilket vores priser altid gør!
Vi kører i hele Jylland, fra Padborg til Skagen! Dog afhænger prisen meget af kørselsomkostninger, og derfor anbefales det at kontakte os, så kan vi ofte kombinere og kordinere, såvel at vi alle kan spare.
I langt de fleste tilfælde, er et hvepsebo placeret såvel at man ikke kan fjerne det. Dog kan det bekæmpes med gift, og her gives der altid garanti på at boet forsvinder! Dronningen af boet, skal nemlig dø, for at boet forsvinder. Og hvis dronningen, befinder uden for boet, imens der sprøjtes, kan dette betyde at der bliver bygget et nyt bo, et andet sted på huset. Her dækker vi altid, sådan at der ingen aktivitet er, ved hele huset, 3 dage efter

Ellers kommer vi igen, og giver det en anden omgang.
Vi bekæmper alt inden for hvepse, humlebier & murbier. Her bruger vi midler, godkendt af miljøstyrelsen, og i bedste tilfælde, bruger vi slet ikke gift!
Derudover bekæmper vi også myre, ved forespørgsel.

Leder du efter et tilbud?

Ring 24 timer i døgnet, og få et særtilbud!

Få tilbud: