Der kan vi hjælpe! Har du problemer med myrere? Hvepsefjernelse bekæmper alt inden for små insekter, med speciale i hvepse, bier og myrere. Vi tror så meget på vores behandlinger, at vi altid giver 100% garanti, så du er sikret ikke at du skulle døje mere med dem. +45 28 19 94 06

Bliv ringet op:

  Hvem er vi?

  Myrebekæmpelse. Få dem bekæmpet inden de spreder sig.

  Selvom myreren ikke er farlig for mennesker, gør den hvert år skade på specielt bygninger og underlaget under fliser som bliver gravet op, hvilket gør vedligeholdelse af disse områder besværligt. Her tilbyder vi en billig og effektiv bekæmpelse, som altid er med 100% garanti. Garantien dækker det bekæmpede areal, og indeholder så mange bekæmpelser, der skal til for at myrerne er væk.

  8 Års Erfaring

  Som vores navn antyder, startede vi med bekæmpelse af hvepse. Her har vi specialiseret også i myrer og bier. Fælles er at disse har en dronning, som betyder at vi her bruger samme strategi.

  Nem bekæmpelse.
  Det vores kunder elsker os for.

  Få et uforpligtende tilbud

   Hvorfor vælge os?

   Vi får myrerne væk.
   Til en stærk pris.
   Med 100% garanti.

   Grunden til at mange har svært ved at bekæmpe myrerne er først og fremmest fordi de er utrolig hurtige til at sprede sig. Hvis man ikke får behandlet grundigt til at starte med, kan man risikere at man altid er et skridt bagud i bekæmpelsesprocessen. Derfor laver vi udelukkende grundige behandlinger, som indebærer bekæmpelse både inde og ude, så vi kan få ram på alle fra start.

   Produkter godkendt af miljøstyrelsen

   Vores bekæmpelsesmetode indeholder udelukkende gift godkendt til formålet, hvor vi indendørs bruger gift som er fødevaregodkendt - ikke farligt for hunde eller børn.

   Kun glade kunder

   Vi lever af glade kunder og gør derfor altid ekstra ud af at løse problemet. Skulle du få myrer ind u huset, hjælper vi også gerne med at få lukket af, så det ikke bliver et problem hvert år.

   Har du myrer?

   Se priser herunder:

   Priserne på myrebekæmpelse afhænger af opgaven, men her ligger vi generelt lavere end markedet, da vi altid kun kører i et område af gangen. Sammen med at vi er specialiserede i kun 3 skadedyr, giver os mulighed for at give stærke priser.

   Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud:

   Eller se de nuværende tilbud vi kører med herunder:

   Myreboet bekæmpes

   Efter aftalt pris og tidspunkt.

   Forebyggende midler bruges

   Vi bruger langtidsvirkende midler, der under de rigtige forhold holder myrerne væk i flere måneder.

   Ventetid

   Efter bekæmpelsen transporterer myrerne selv giften rundt, hvilket er grunden til der kan gå op til 3 dage, før alle myrerne er væk.