Myrebekæmpelse i Viborg

 • Home
 • Myrebekæmpelse i Viborg

Problemer med myrer?
Få tilsendt en pris:

  Bekæmpelse af myrer

  Har du problemer med myrer i dit hjem eller have? Vi har løsningen! Vi kører fra Viborg og tilbyder en effektiv og billig bekæmpelse af den sorte havemyre. Vi ved, at det kan være frustrerende at forsøge at slippe af med myrerne ved hjælp af husholdningsmidler og gift uden held. Derfor tilbyder vi en 100% garanti for vores tjenester, så du kan nyde din sommer uden at skulle tænke på myrene.

  På billederne ser man et omfattende myrebo, som er en påmindelse om, hvor vanskeligt det kan være at slippe af med sorte havemyrere. De er nemlig yderst dygtige til at grave gange i forskellige typer jord og sand, hvor deres gangsystem ikke er tilfældigt konstrueret, men er snarere planlagt for at beskytte dronningen og æggene mod vand. Hvis man prøver at dræbe myrerne ved at hælde gift i deres gange, vil de blot grave nye gange for at undgå giften. Derfor bruger vi en alternativ tilgang, hvor man forsøger at lokke myrerne til at tage giften med til boet, så man kan bekæmpe dronningen og dermed ødelægge hele boet.

  Sådan kommer du af med myrerne

  Mange mennesker kan nikke genkendende til at myrerne er et problem, fordi bekæmpelse af dem er en udfordrende opgave. Myrer, ligesom andre insekter, har en primær målsætning om at sprede sig, og den sorte havemyre er især god til det dette. Af den grund anbefaler vi at investere i en grundig og professionel bekæmpelsesløsning. Er du usikker på processen bag bekæmpelsen? Så kan du læse mere nedenfor:

  Du får tilbud/tidspunkt på bekæmpelsen

  En af vores kernekompetencer er hurtig betjening, og for at give 100% gennemsigtighed gives et tilbud med det samme.

  Vi bekæmper myrerne

  Myrene bekæmpes herefter, ofte inden 24 timer med udelukkende midler godkendt af miljøstyrrelsen til formålet. Alt efter opgaven, vil der blive lagt "myremad" de pågældende steder, som myrerne herefter trækker med ned i boet.

  1-3 dages ventetid

  Når bekæmpelsen er ovre går der 1-3 dage, før man kan se det færdige resultat. Myrerne skal have tid til at tage giften med ned til dronningen.

  Hvad koster myrebekæmpelse i Viborg?

  En af de største udgifter er kørsel, så da vi kører fra Viborg kan vi tilbyde en fast lav pris. Hver opgave er unik, men på nedenstående link, kan de vejledende priser ses. Hos os kan man dog altid få et specialtilbud, hvor priserne altid er med en dækkende garanti.
   

  Vi bekæmper følgende insekter

  Alle myrearter i Danmark tilhører insektgruppen “årevingede insekter”. Fælles for disse insekter er, at de har en dronning, som er afgørende for deres samfund. Derfor er bekæmpelsesmetoden også ens, og vi har specialiseret os i at tilbyde denne effektive løsning billigt ved at køre i forskellige områder på samme tid. Dette indebærer hele Midtjylland og byer som: Hald Ege, Mønsted, Kjellerup, Løgstrup, Karup, Ørum og Møldrup