Myrebekæmpelse i Vejle

 • Home
 • Myrebekæmpelse i Vejle

Problemer med myrer? Bliv kontaktet med tilbud

  Bekæmpelse af myrer

  Er du plaget af myrer? Vi står klar til at hjælpe dig. Vi er ofte i Vejle og tilbyder derfor en konkurrencedygtig fast pris for bekæmpelse af sorte havemyrer. Årligt forsøger mange at udgyde store mængder gift i deres haver for at bekæmpe myrerne, men ofte uden succes. Af denne grund garanterer vi altid 100% effektivitet, så du kan nyde sommeren myrefri.

  På billedet herover ses myresamfund, som er karakteriseret ved at de altid har en dronning som ligger æggene. Det er derfor vigtigt at få fat på hende, så man kan komme problemet helt til livs.

  Kom af med myrerne

  Mange bekæmper delvist igennem årerne, hvor at det ofte kan betale sig at bekæmpe myrerne en gang for alle, da man derfor kan slippe for at købe myregift. Vi har altid 100% garanti på vores bekæmpelser. Her bruger vi primært en myregel, som de selv transportere rundt, og på den måde tager med ned til dronningen.

  Du modtager tilbud på bekæmpelsen

  Vi tror på 100% gennemsigtighed, så vi giver altid pris inden samt oplyser hvilke produkter vi bruger og hvordan

  Myrerne bekæmpes

  Herefter kommer vi ud på aftalt tidspunkt og myrerne bekæmpes. Produkterne vi bruger indendørs er godkendt til formålet, og er ikke farlige for børn/dyr

  1-3 dages ventetid

  Myrerne transportere giften rundt, og derfor går der et par dage, hvor der er en smule forøget aktivitet. Derefter bliver der fuldstændig stille.

  Hvad koster det at få en professionel ud til myrebekæmpelse?

  Prisen på en bekæmpelse kommer an på hvor ved Vejle og omegn du er placeret. Vi kører i byer som Hedensted, Jelling, Tørring, Billund, Grindsted og Børkop uden at det koster ekstra.