Myrebekæmpelse i Silkeborg

 • Home
 • Myrebekæmpelse i Silkeborg

Problemer med myrer?
Få et tilbud på bekæmpelse:

  Bekæmpelse af myrer i Silkeborg

  Døjer du med myrer? Der kan vi heldigvis hjælpe. Den sorte havemyre er den mest udbredte i Danmark, og mange har hver forår/sommer problemer med at bekæmpe dem. De er nemlig eksperter i at bygge gange, således at store regnskyld (eller gift), ikke kommer helt ned til boets hjerte, hvor dronningen ligger æggene. Derfor skal der en anden strategi til.

   

  Strategien som vi bruger til at bekæmpe myrer med, er modsat giften fra byggemarkedet som holder myrerne væk, i stedet lavet til at tiltrække dem. Det er nemlig en myregel, som bliver lagt omkring myreboet. Myregelen indeholder både sukker og protein, som tiltrækker myrerne, hvilket de trækker med ned til dronningen. Her indeholder den også gift, hvor der efter 1-2 dage er komplet ro.

  Sådan kommer du af med myrerne

  Et myrebo består ofte af flere tusinde myrere, så at få ram på dem er umuligt. MEN – det er heldigvis også kun nødvendigt at få ram på dronningen – og det er vi eksperter i. Læs herunder om processen:

  Du får et skrædersyet tilbud med tid og pris

  Vi tror på at være 100% gennemsigtige, så hos os modtager du altid prisen inden. Denne er altid med fuld garanti, så du er sikker på ikke at skulle døje mere med myrerer efterfølgende.

  Vi bekæmper myrerne

  Dernæst bekæmpes de, hvor vi går hele grunden igennem for myrebo. Dette gøres udelukkende med gift godkendt af miljøstyrelsen, som sikrer en effektiv behandling.

  1-3 dages ventetid

  Når vi er kørt igen, går der 1-3 dage hvor at myrerne selv transportere giften rundt. Der skal altså på den tredje dag, være fuldstændig ro og altså ikke en myre overhovedet.

  Hvad koster myrebekæmpelse?

  Vi sidder klar til at give et skræddersyet tilbud alle dage fra 06-00, men herunder ses de vejledende priser. Priserne afhænger i stor grad af placeringen i landet, hvor vi kører i hele Silkeborg og omegn i byer som: Ry, Kjellerup, Skægkær, Svejbæk, Sejs og Resenbro.

  Hvad bekæmper vi?

  De danske myrearter er i den insektgruppen “årevingede insekter”. Det betyder at de alle har en dronning, eller en hun som er vital for deres samfund. Det betyder også at bekæmpelsesmetoden er ens for mange af dem, hvilket vi har specialiseret os i.