Myrebekæmpelse i Randers

 • Home
 • Myrebekæmpelse i Randers

Problemer med myrer?
Få et tilbud på bekæmpelse:

  Bekæmpelse af myrer i Randers og omegn

  Har du myrer ved dine fliser? Måske indendørs? Selvom myreren ikke er farlig mod mennesker, kan den alligevel gøre skade, grundet dens egenskaber til at grave gange og underminere fundament. Dette kan gå rigtig stærkt, især når vejret er godt, hvorfor det er vigtigt at holde øje med myreboet. Ser man de velkendte flyvemyrer skal man slå til hurtigst muligt. Her kører vi i hele 8900 og i byer som: Hadsten, Fårup, Allingåbro, Fjellerup strand, Dronningborg og Spentrup.

  Den sorte havemyre er nemlig god til at sprede sig hurtigt, til andre steder på grunden, hvilket den gør ved at sende flyvemyrer ud. Derfor kan det bedste betale sig, at lave en grundig bekæmpelse og gerne tidligt på sæsonen, så man kan slippe for en sommer med for mange myrer.

  Sådan kommer du af med myrerne

  At bo på en myretue er aldrig sjovt, og især ikke hvis man aktivt prøver at komme af med dem. Myrerene bygger desværre gangene således at gift og vand har svært ved at komme ned til hjertet af boet hvor dronningen er. Derfor bekæmper vi med en myregel, som de selv slæber med ned i boet, så hvordan processen fungere herunder:

  Du får tilbud/tidspunkt på bekæmpelsen

  Vi giver altid en pris før vi kommer ud, hvilket vi kan gøre ud fra en beskrivelse af opgaven. Prisen ligger ofte under markedsprisen i og med at vi kører dagligt i Randers.

  Vi bekæmper myrerne

  Dernæst bekæmpes myrerne, hvilket gøres med midler godkendt af miljøstyrelsen, således at det kun er farligt for myrerne. Vi laver altid kun grundige bekæmpelser, da vi altid har garanti på vores arbejde.

  1-3 dages ventetid

  Når vi har bekæmpet myrerne, går der op til 3 dage før alle er væk. Dette er grundet at de selv skal transportere giften rundt.

  Hvad koster myrebekæmpelse?

  Prisen på en myrebekæmpelser afhænger af hvor i landet du er placeret, samt hvor stort omfang opgaven er. Grundet at alle opgaver er unikke, er priserne også forskellige. Derfor har vi kun vejledende priser, som ses herunder. Men tøv ikke med at kontakte os, for et uforpligtende tilbud.

  Hvad bekæmper vi?

  Den sorte havemyre er i familie med gedehamsen og bien, hvilket vil sige at bekæmpelsesmetoden også er ens.