Myrebekæmpelse i Herning

 • Home
 • Myrebekæmpelse i Herning

Problemer med myrer?
Få et tilbud på bekæmpelse:

  Bekæmpelse af myrer

  Den sorte havemyrer (Lasius niger), er det klart mest udbredte skadedyr i Danmark. Den er ikke kun ekstremt god til at bygge gange, men også at formere sig, som ses på billeder herunder med flyvemyrerne. Når man ser et myrebo, hvor at der kommer myrer op med vinger på, skal man hurtigt tage handling, da de her spreder sig til andre steder på grunden, hvor at de store hunner (dronningerne) starter nye bo. Vi kører i hele Herning 7400 og omegn, hvilket indebære byer som: Lind, Hammerum, Snejbjerg, Sunds, Ikast, Videbæk, Aulum, Karup, Ilskov, Kibæk og Brande.

  Mange forsøger sig med almindelig insektgift fra byggemarkederne uden held. Den sorte havemyre, bygger nemlig gangene så at der kommer minimalt vand ned til dronningen og æggene, når der kommer store regnskyld. Det betyder at når man hælder gift ned, kommer det ofte ikke helt ned til hjertet af myreboet, men i stedet ned langs gangene, som myrerne bygger uden om. Derfor gør vi brug af en anden bekæmpelsesmetode, som gør brug af “myremad”, som de selv slæber ned til dronningen.

  Sådan bekæmper du myrerne

  Mange ringer til os, efter at have hældt litervis gift ud, hvilket der ikke er behov for. Vi bruger nemlig en stærkere koncentreret gift i “mad” form, som de selv tager med ned til boets hjerte. Dette er ikke kun mere miljøvenligt, men med det korrekte middel til opgaven, kan det også gøres meget billigere og endda med garanti!

  Du får tilbud samt tidspunkt på bekæmpelsen

  Kontakt os, enten over mail eller telefon og modtag med det samme en fast pris på bekæmpelse af myrerne. Vi giver altid pris på forhånd, så der ikke kommer nogen overraskelser .

  Myrerne bekæmpes

  Herefter bekæmper vi, som gøres af en skadedyrsteknikker ofte inden 24 timer fra opringningen.

  1-3 dages ventetid

  Midlet vi behandler dræber ikke med det samme alle myrerne, men i stedet transporteres det rundt i boet, så man kan få ram på dronningen. Efter maks 3 dage, skal der være helt ro.

  Hvad koster myrebekæmpelse?

  Alle opgaver er unikke. Derfor har vi i reglen heller ikke faste priser, og giver i stedet et tilbud ud fra en beskrivelse. Men for at give kunder en ide om prislejet, kan de vejledende priser ses herunder:

  Hvad bekæmper vi?

  De årevingede insekter indebærer familien, hvor ikke just myren er, men også bier og hvepse. Tilfælles har de, at de har en dronning, som er hjertet af kolonien. Dette betyder at bekæmpelsesmetoden også er ens, hvilket vi har specialiseret os i.