Myrebekæmpelse i Aarhus

 • Home
 • Myrebekæmpelse i Aarhus

Problemer med myrer?
Få et tilbud på bekæmpelse:

  Bekæmpelse af myrer

  Har myrerne taget over i din have eller hjem?  Vi er her for at hjælpe! Vi kører dagligt i hele Aarhus området, og kan derfor tilbyde en fast lav pris. Den sorte havemyrer (Lasius niger), er et af de mest udbredte skadedyr, da den graver fundament op i stor stil, både under fliser men også ved murten. Her er det grundet myrerens egenskaber i at grave gange, ikke altid nemt at bekæmpe den. Vi tilbyder her en løsning med fuld garanti, hvilket betyder at du kan nyde sommeren uden myrer.

  Som ses på billedet herover, er flyvemyrerne i fuld gang med at søge efter nye steder at starte bo. Flyvemyrerne består altid af hunner (dronninger) og hanner. Hannen befrugter dronningen, som så flyver ud, og finder et sted som f.eks. dine fliser, hvoraf den starter sit bo. Det er derfor ekstremt vigtigt, hurtigt at komme problemet til livs, hvis man skulle se tegn på at flyvemyrerene begynder at dukke op, da det herefter kun bliver sværere at bekæmpe.

  Sådan kommer du af med myrerne

  At sige, at man bor på en myretue, er ikke en overdrivelse – bekæmpelse af myrer kan være en udfordrende opgave. Myrer, ligesom andre insekter, har et primært mål om at sprede sig, og den sorte havemyre har vist sig at være særligt god til dette. Derfor mener vi, at det er en god idé at investere i en professionel og grundig bekæmpelsesløsning. Hvis du er i tvivl om, hvordan bekæmpelsen fungerer, kan du læse mere nedenfor:

  Du får tilbud samt tidspunkt på bekæmpelsen

  Vi kan ud fra en kort beskrivelse, med det samme give en pris på opgaven. På den måde opnår vi 100% gennemsigtighed.

  Myrerne bekæmpes

  Dernæst bekæmper vi myrerne med godkendt gift fra Miljøstyrelsen. Vi etablerer typisk en barriere rundt om soklen og ved alle myrebo på ejendommen samt udfører en indendørs behandling, som sikrer en omfattende og effektiv bekæmpelse.

  1-3 dages ventetid

  Når bekæmpelsen er færdiggjort, går der 1-3 dage, hvor myrerne transportere maden rundt i boet, hvorefter der efter maks 3 dage skal være helt ro.

  Hvad koster myrebekæmpelse?

  Man kan med fordel kontakte os, hvis man ønsker et uforpligtende tilbud. Dette er grundet, at enhver opgave er unik og at man her kan få et særtilbud, også hvis man bor i et område, hvor vi ofte kommer forbi. Se de vejledende priser herunder:

  Hvad bekæmper vi?

  I Danmark tilhører alle myrearter insektgruppen “årevingede insekter”. En fælles egenskab ved disse insekter er, at de alle har en dronning, som er afgørende for deres samfund. Af denne grund er bekæmpelsesmetoden også ens, og vi har specialiseret os i at tilbyde denne effektive løsning til en rimelig pris ved at køre i forskellige områder samtidigt. Her kører vi i byer omkring Aarhus som: Hørning, Harlev, Hinnerup, Odder, Dejret og hele Ebeltoft området. Vi kører naturligvis også i Grenå, altid med fuld garanti og ofte inden 24 timer.