Myrebekæmpelse i Aalborg

 • Home
 • Myrebekæmpelse i Aalborg

Problemer med myrer?
Få et tilbud på bekæmpelse:

  Bekæmpelse af myrer

  Har du problemer med myrer? Der kan vi hjælpe. Vi kører fra Aalborg, og tilbyder derfor en fast lav pris på bekæmpelse af den sorte havemyre. Mange prøver hvert år at hælde litervis gift ud i haven, for at buk med myrene, desværre mange gange uden held. Derfor tilbyder vi altid 100% garanti, så du kan nyde sommeren uden myrer. 

   

  På billedet herover ser man grunden til at så mange har problemer med at komme myrerne til livs. De er nemlig utrolig effektive til at lave gange i næsten alt jord og sand. Gangene er ikke gravet tilfældigt, og vil i mange tilfælde være konstrueret således at vand ikke når helt ned til hjertet af boet, hvor dronningen og æggene befinder sig. Derfor vil resultatet af et hælde almindelig myregift ved deres udgange, ofte være at de blot graver nye gange. Midlerne vi prøver er med strategien om at få myrerne til selv at tage giften ned til dronningen, da vi her ligger det ud

  Sådan kommer du af med myrerne

  Det er ikke for sjov at mange siger at de bor på en myretue – myrebekæmpelse af svært. Som alle andre insekter, er deres primære mål at sprede sig, hvilket den sorte havemyre har været ekstremt god til. Derfor mener vi at det kan betale sig at investere i en grundig professionel bekæmpelse. Er du i tvivl om processen bag bekæmpelsen? Så læs herunder:

  Du får tilbud/tidspunkt på bekæmpelsen

  En af vores værdier er 100% gennemsigtighed, så vi giver altid en fast pris inden bekæmpelse, og vi kan ofte hjælpe inden 24 timer.

  Vi bekæmper myrerne

  Herefter bekæmpes myrerne, hvilket gøres med gift udelukkende godkendt af miljøstyrelsen. Ofte ligges der er en barriere rundt om sokkelen, ved alle myrebo på ejendommen og en indendørs bekæmpelse, hvilket sikrer en grundig behandling.

  1-3 dages ventetid

  Efter bekæmpelsen flokkes myrerne hurtigt om myremaden, som også indeholder gift. Dette skal de have tid til at distribuere rundt i myreboet, hvorefter der vil være ro efter maks. 3 dage.

  Hvad koster myrebekæmpelse?

  Prisen på myrebekæmpelse afhænger af mange ting, såsom hvor stort omfang opgaven er, om det er inden- eller udendørs og hvor i landet. Derfor kan man med fordel kontakte os, for et uforpligtende tilbud, eller se vejledende priser her:
   

  Hvad bekæmper vi?

  Alle danske myrearter er i den insektgruppen “årevingede insekter”. Fælles for disse insekter, er at de har en dronning, som er vital for deres samfund. Derfor er bekæmpelsesmetoden også ens, hvilket vi har specialiseret os i, og kan tilbyde billigt da vi kører i forskellige områder af gangen. Dette indebærer byer som: Nibe, Støvring, Svenstrup, Aabybro, Vodskov, Aars Brovst og Brønderslev.