Hvem fjerner hvepsebo?

  • Home
  • Hvem fjerner hvepsebo?

Professionelt Skadedyrsfirma

En mulighed som mange går med, når de finder ud af at de har et hvepsebo, er at få det fjernet af et professionelt firma. Dette er ikke kun fordi mange er allergiske, men også fordi det oftest ikke er dyrt, taget prisen på gift i betragtning. Derudover er hvepsebo sjælendt placeret så de er nemme at komme til, og kræver ofte udstyr til at kunne fjerne dem uden at komme til skade.

Her kører vi i hele Jylland, og er specialiseret i fjernelsen af hvepse. På den måde kan vi tilbyde en konkurrencedygtig pris, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten af behandlingen. Kontakt os alle dage imellem 06-00 på følgende nummer:

Angriber hveps

Bekæmp boet selv

Følg rådende herunder for selv at fjerne boet

Forberedelse

Ifør dig beskyttelsesudstyr, såsom en langærmet skjorte, lange bukser, handsker, en hat og et ansigtsnet. Køb en insektgift, der er designet til at dræbe hvepse og har en lang rækkevidde.

Timing

Fjern boet om aftenen eller tidligt om morgenen, når hvepsene er mindre aktive, og temperaturen er lavere.

Anvendelse

Nærm dig boet forsigtigt og hold en afstand på mindst 3-4 meter. Følg producentens anvisninger for korrekt anvendelse af insektgiften, og sprøjt boet samt indgangen til det, hvis det er muligt.

Observation og gentagelse

Træk dig tilbage og observer boet for at sikre, at hvepsene er døde eller har forladt området. Hvis der stadig er aktivitet omkring boet, gentag trin 3 indtil hvepsene er døde eller forsvundet.

Fjernelse og rengøring

Når hvepsene er væk, nærmer du dig boet forsigtigt og fjerner det med et langt redskab. Kassér boet i en forseglet plastpose og rengør området omkring det tidligere hvepsebo med sæbe og vand for at fjerne eventuelle resterende feromoner.

Vil du have et tilbud?

VI sidder klar til at give en skarp pris på at hjælpe dig med dit hvepsebo

Læs mere om hvordan man selv bekæmper