Bekæmpelse af hvepse i Viborg

Problemer med hvepse?
Få et tilbud på bekæmpelse:

  Hvem er vi?

  Hvepsefjernelse.dk bestræber sig på en hurtig og effektiv bekæmpelse af hvepse, bier mm i Viborg området, til en konkurrencedygtig pris. Vi har 8 års erfaring i bekæmpelse af særligt hvepse og bier, og sidder klar til at hjælpe dig. Læs mere herunder:

  Vi kører fra Viborg.

  Har du et hvepsebo? Så er du havnet det rigtige sted. Vi bekæmper gedehamse og bier i hele Viborg omegn, og har altid givet en god pris med fuld garanti så du kan nyde en hvepsefri sommer. Den sociale gedehams er den mest almindelige, og her sidder boet ofte steder, man ikke kan se. Dette indebærer udhæng, loft eller i isolering. Vi har udstyr til at bekæmpe lige meget hvor det sidder, og da vi kører fra Hald Ege kan boet bekæmpes inden 24 timer med udelukkende midler godkendt af miljøstyrelsen.

  Angriber hveps

  Man kan i visse tilfælde godt selv bekæmpe hvepse. Ofte hvis man kan komme tæt nok på, er der muligt at sprøjte insektmiddel mod boet. Dette anbefaler vi dog ikke, da hvepsene gør klar til angreb, når man nærmer sig boet. På billedet ses en hveps, som advarer de andre hvepse om en potentiel fare. Her betyder det at flere hvepse kommer ud af boet, hvilket kan gøre situationen farlig.

  Få et uforpligtende tilbud!

  Da vi kordinerer vores kørsel, bruger minimal gift og køre i udelukkende Jylland, kan vi altid give en overaskende god pris på bekæmpelsen.  Her kan du se processen:

  Du får pris, alt inklusiv samt garanti

  Vi giver en pris på forhånd, så der ikke kommer nogen overaskelser. Denne er altid alt inklusiv, med fuld garanti. Derudover yder vi også prisgaranti, så du kan sikre dig at få den bedste pris.

  Vi bekæmper/fjerner boet inden 24 timer

  Herefter bekæmper vi, hvilket ofte tager omkring 20-30 min. Passer tidspunktet ikke dig, kan vi også klare den, selvom du ikke er hjemme.

  1-3 dage's ventetid

  Da alle hvepse sjældent er i boet, kan der gå op til 3 dage før alle hvepse er væk. Hvis ikke alle hvepse er væk efter 3 dage, tages der igen kontakt til os, og vi vil hurtigst muligt kigge forbi igen.

  Hvad bekæmper vi?

  Alene i Danmark har vi næsten 300 forskellige arter af bier og 7 forskellige gedehamse. De mange forskellige slags, kan være svære at se forskel på og det er særligt måden de bygger bo på, der adskiller dem. F.eks. murbien som udnytter svage fuger på huse af med mursten. Her ligger den æg i gange, ofte bruger den eksisterende huller i murværket. Disse skal man holde særligt øje med, så problemet ikke spreder sig. Vi bekæmper alle arter af murbier, se mere herunder:

  Vi er din lokale hvepsemand! Vi kører i hele Viborg omegn og byer som Hald Ege, Mønsted, Kjellerup, Løgstrup, Karup, Ørum og Møldrup. Har du generelle spørgsmål om gedehamse/bier eller vil du have et uforpligtende tilbud, så kontakt os herunder:

  Har du nogle spørgsmål?

  Eller leder du efter et tilbud?