Bekæmpelse af hvepse i Vejle

Spørgsmål?
Kontakt os her:

  Hvem er vi?

  Hvepsefjernelse.dk bestræber sig på en hurtig og effektiv bekæmpelse af hvepse, bier mm i Viborg området, til en konkurrencedygtig pris. Vi har 8 års erfaring i bekæmpelse af særligt hvepse og bier, og sidder klar til at hjælpe dig. Læs mere herunder:

  Bekæmpelse af gedehamse

  Bor du i Vejle? Og har du hvepse/bier? Så er du landet det rigtige sted. Vi bekæmper gedehamse, murbier, jordhvepse mm. med fuld garanti. Den mest almindelige hveps, også kaldet “den sociale gedehams”, bygger ofte bo på loft eller i isolering, hvor der er en konstant varme og en masse træ. Det er derfor svært at spotte hvor boet befinder sig, hvorfor vi ikke anbefaler ikke selv at bekæmpe . Vi har udstyret til at nå alle bo, med en hurtig samt effektiv bekæmpelse, med fuld garanti for at du kan nyde en hvepsefri sommer!

  På billedet herover er hvad et hvepsebo kan nå af størrelse på omkring en måned. Her huser det omkring 5000-10000 gedehamse, med nogle der holder vagt og andre der henter mad. Hvepse laver ikke honning, som vi kender det fra bien, men i stedet er boet fyldt med kuber, hvor dronningen ligger larver. Vi anbefaler altid at få hjælp professionelt, til fjernelse af hvepse/bier men særligt når de når denne størrelse.

  Hvordan gør vi?

  Vi kører i Vejle, og som tidligere skrevet med fuld garanti. Det betyder at efter bekæmpelsen, er du sikker på at se frem mod at nyde resten af sommeren uden hvepse. Ring og få et uforpligtende tilbud, og se processen herunder:

  Du får tilbud

  Kontakt os enten på email eller telefon, og få med det samme en pris, samt tidspunkt. Dette er i langt de fleste tilfælde under 24 timer.

  Vi bekæmper/fjerner boet

  Herefter bekæmper boet, og fjerner det hvis muligt. Vi bekæmper med effektive midler, som er godkendt af miljøstyrelsen, og bruger altid minimalt gift. Her får du billeder af boet, hvis ikke du har kunne se hvor det har siddet.

  1-3 dage's ventetid

  Vi kører oftest i dagstimerne, hvilket betyder at mange hvepse er ude efter mad, altså ude af boet. Når vi fjerner boet, dronningen med går der 1-3 dage, før alle hvepse er væk.

  Hvad bekæmper vi?

  Vi har flere hundrede arter af bier i Danmark, og 7 forskellige slags gedehamse. Dette betyder at det kan være svært at skelne imellem dem. Dog har de en fællesnævner, som er at de gerne vil formere sig. Dette gør de på forskellige måder, f.eks. som murbien som ligger larver i faldefærdigt murværk. Læs mere herunder:

  Vi kører i hele Vejle omegn, som også indebærer byer som: Hedensted, Jelling, Tørring, Billund, Grindsted og Børkop. Modsat vores konkurrenter tager vi ikke ekstra, for kørsel i yderområderne, så tøv ikke med at kontakte os herunder, hvis du bor i Vejle og omegn.

  Tvivl om din situation?

  Få afklaret metoder, pris eller mere her: