Bekæmpelse af hvepse i Skive

Kontaktformular:

  Hvem er vi?

  Hvepsefjernelse.dk bestræber sig på en hurtig og effektiv bekæmpelse af hvepse, bier mm i Herning området, til en konkurrencedygtig pris. Vi har 8 års erfaring i bekæmpelse af særligt hvepse og bier, og sidder klar til at hjælpe dig. Læs mere herunder:

  Vi bekæmper gedehamse i Skive omegn.

  Bor du i Skive omegn, og har problemer med hvepse eller bier? Så er du landet det rigtige sted. Med mere end 7 års erfaring er vi også klar ti at hjælpe dig. Vi har i mange år kørt regelmæssigt i Skive, og hjulpet kunder udelukkende med hvepse, bier eller myrer. Vi har fuld gennemsigtighed, som betyder at vi altid giver pris før bekæmpelsen, som tager billeder hvis boet sidder hvor kunden ikke kan se det, for at yde den bedste service og rådgivning.

  På billedet herover er tre hvepsebo, alle bygget på loft. Om  foråret når dronningen vælger en placering til boet, er det nemlig ofte udhæng, loft eller isolering som de bruger til bygge boet. Dette giver nemlig en konstant varme, samtidig med at de er omringet af materielle, altså træ som de kan bruge til at bygge boet med. Selv hvis det sidder isoleringen, hvor det kan være svært at se, kan vi fjerne det med fuld garanti til en fast lav pris. Se mere herunder:

  Hvordan fungere bekæmpelsen?

  Vi bekæmper i hele Skive omegn, som indeholder byer som: Højslev, Spøttrup, Roslev, Stoholm, Vinderup og Jebjerg. Vi tager modsat konkurrenter ikke ekstra for at køre ud til yderområder, og gør det med et smil. Derudover bekæmper vi hurtig og effektivt, ofte kun på omkring 20 min, så du forsat kan nyde en sommer fri fra hvepse. Læs mere herunder om processen:

  Du får tilbud samt tidspunkt

  Når du kontakter os, kan vi lynhurtig give en pris samt et overblik over hvornår bekæmpelsen kan udføres, som ofte er inden for 24 timer.

  Vi bekæmper/fjerner boet

  Herefter påbegyndes bekæmpelsen, hvor vi også fjerner boet hvis muligt. Dette gør vi f.eks. særligt ved jordhvepse, hvor vi graver dem op, så du hurtigst muligt slipper for dem.

  1-3 dages ventetid

  Efter bekæmpelsen går der ofte et par dage, hvor der er få hvepse der sværmer ved boet. Dette gør de da vi bekæmper om dagen, hvor der kan være mange ude og lede efter føde.

  Hvad bekæmper vi?

  Med flere hunrede forskellige arter af både hvepse og bier i Danmark, kan det være forvirrende at finde rundt i hvilken art man har på besøg. Ofte kan det endda være svært for os at se. Men fælles har de, at de på en eller anden måde bygger bo, som f.eks. murbien. Man kan genkende murbierne, på at de graver små 0,5 cm huller, hvor de ligger larver i. Her skal man hurtigt få bekæmpet dem, da det problemet kun bliver udvikler sig. Læs  mere herunder:

  Vi er udelukkende specialiseret i bekæmpelse af følgende skadedyr, hvilket også er reflekteret i den lave pris! Hør mere ved at ringe til os i dag:

  Få et uforpligtende tilbud

  Få svar på dine spørgsmål, eller få en pris med det samme her: