Bekæmpelse af hvepse i Skanderborg

Modtag et tilbud over mail:

  Hvem er vi?

  Hvepsefjernelse.dk bestræber sig på en hurtig og effektiv bekæmpelse af hvepse, bier mm i Herning området, til en konkurrencedygtig pris. Vi har 8 års erfaring i bekæmpelse af særligt hvepse og bier, og sidder klar til at hjælpe dig. Læs mere herunder:

  Bekæmpelse af gedehamse

  Har du et hvepsebo og bor du i Skanderborg og omegn? Så vil vi gerne hjælp med at bekæmpe dem. Vi kører i Skanderborg området, og kan med hurtig udrykning, fuld garanti og en fast lav pris, sikre dig en hvepsefri sommer. Ring og få et uforpligtende tilbud, eller læs mere herunder:

  På billeder herover ses et bo, sidst på sæsonen slut august. Mange prøver at lade dem være, hvilket vi ikke anbefaler, da man ser deres adfærd blive mere aggressiv senere på sæsonen. Antallet af hvepse i sådan et bo, ligger på alt imellem 1000-5000 individer, som har til mål at formere sig, ved at sende nye dronninger ud i området. Disse bo sidder sjældendt tilgængeligt, hvilket kan gøre det besværligt at bekæmpe. Vi er klar til at hjælpe, så tøv ikke med at kontakte os, eller læs mere om processen herunder:

  Hvordan gør vi?

  Hulrum som udhæng giver de bedste betingelser for gedehamsen, hvorfor mange danskere oplever at se hvepse forsvinde op under sternbrædderne. En af vores metoder, er ved hjælp af et inspektionskamera, til at lokalisere hvepsene, hvorefter en slange med gift bliver ført op, hvilket betyder man kan få ram på størstedelen af hvepse. Med en beskrivelse af jeres situation, kan vi give et tilbud samt forklare hvordan vi udfører jobbet.

  Du kontakter os og får pris/tidspunkt

  Vi tager ikke ekstra for at køre ud i weekenden, og er klar til hasteopgaver da det ofte ikke er nogen rar oplevelse at opdage et hvepsebo.

  Vi bekæmper/fjerner boet.

  Herefter bliver boet bekæmpet, hvilket gøres med produkter godkendt af miljøstyrelsen effektivt.

  Ventetid på 1-2 dage

  Hvis hvepseboet er utilgængeligt, vil der være et par dage hvor der forsat vil være et par hvepse. Dog vil i opleve en markant forbedring, allerede få timer efter. VI garantere ALTID at hvepsene forsvinder, så du kan nyde sommeren i fred og ro.

  Hvad bekæmper vi?

  Danmark har flere hundrede arter, og vi bekæmper en særlig familie af skadedyr, nemlig årevinger som myrer, bier og gedehamse. Dette indebærer blandt andet murbier, som udnytter svage fuger på ældre huse, til at grave gange og ligge æg. Læs mere herunder:

  Det er for mange danskere, ikke nogen sjov overraskelse at opdage et hvepsebo. Derfor kører vi alle døgnets timer, og står altid klar til at hjælpe. Vi gør meget ud af en god kundeoplevelse, og vi er også klar til at hjælpe jer i Skanderborg og omegn. Dette inkludere byer som: Gram, Stilling, Ry, Vrold, Tebstrup og Horndrup.

  Problemer med hvepse?

  Vi sidder klar til at hjælpe, både med rådgivning eller et uforpligtende tilbud.