Bekæmpelse af hvepse i Silkeborg

Problemer med hvepse?
Få et tilbud på bekæmpelse:

  Hvem er vi?

  Hvepsefjernelse.dk bestræber sig på en hurtig og effektiv bekæmpelse af hvepse, bier mm i Viborg området, til en konkurrencedygtig pris. Vi har 8 års erfaring i bekæmpelse af særligt hvepse og bier, og sidder klar til at hjælpe dig. Læs mere herunder:

  Bekæmpelse af gedehamse

  Bor du i Silkeborg eller omegn? Og har du problemer med hvepse eller bier? Så er du landet det rigtige sted. Vi har altid kørt i Silkeborg, til en konkurrencedygtig pris med fuld garanti for at du kan holde en hvepsefri sommer. Bekæmpelsen kan foregå inden 24 timer, og hvis boet som på billedet herunder er på loft, vil der blive taget billeder af arbejdet undevejs. Vi kører med fuld gennemsigtighed, som betyder at du kender prisen på forhånd, så den eneste overraskelse der kommer er hvor hurtigt hvepsene er ude af døren.

  Som ses på billedet herover, bygger hvepse ofte bo på loft, enten i isolering eller på spær/bjælker. Det betyder også at de kan være svære at komme ud til, hvorfor det er svært selv at bekæmpe dem. Vi anbefaler altid at få hjælp professionelt, hvis man har et hvepsebo, men særligt hvis placeringen ikke er let tilgængelig. Hvis du har problemer med hvepse, og bor i Silkeborg eller omegn, så se her hvordan processen foregår:

  Hvordan fungere bekæmpelsen?

  Vi koordinere vores kørsel, og kører i byer som: Ry, Kjellerup, Skægkær, Svejbæk, Sejs og Resenbro flere gange om uge. Så hvis du bor i Silkeborg eller omegn, så tøv ikke med at kontakte os! Se processen her:

  Du får tilbud/tidspunkt på bekæmpelsen

  En af vores værdier er 100% gennemsigtighed, så vi giver altid en fast pris inden bekæmpelse, og vi kan ofte hjælpe inden 24 timer.

  Vi fjerner boet

  Herefter bekæmper vi boet, og fjerner det hvis muligt, hvilket i gennemsnit tager omkring 20 min. Her udnytter vi vores effektive metoder, som med brug af minimal gift, giver det bedste resultat: En hurtig og nem bekæmpelse, så du kan nyde en hvepsefri sommer.

  1-3 dages ventetid

  Vi bekæmper primært i dagtimerne som betyder at der er en stor del af gedehamsene/bierne som ikke befinder sig i boet, men er ude og finde mad. Disse forsvinder 1-3 dage efter vi har bekæmpet boet.

  Hvad bekæmper vi?

  Vi har i Danmark flere hunrede forskellige arter af både hvepse og bier. For os er det altid bedst at komme ind til boet og se hvordan det er opbygget, for at afgøre hvad du har fået på besøg. Det kan f.eks. være humlebien, som mange godt kan lide, men ofte bygger bo i isolering på loft, hvor de vibrere deres vinger for at lave varme. Dette betyder at man kan kende dem på en konstant larm, som betyder at mange får dem bekæmpet.

  Vi bekæmper altså alt fra både murbier til kæmpe gedehamse. Ofte når man får besøg af enten hvepse, haster det at få det fjernet hurtigst muligt. Derfor modtager vi opkald alle timer i døgnet, og kan bekæmpe inden 24 timer. Kontakt os herunder for et uforpligtende tilbud:

  Har du hvepse eller bier?

  Få svar på dine spørgsmål eller et uforpligtende tilbud med fuld garanti: