Bekæmpelse af hvepse i Randers

Nogle spørgsmål?

  Hvem er vi?

  Hvepsefjernelse.dk bestræber sig på en hurtig og effektiv bekæmpelse af hvepse, bier mm i Herning området, til en konkurrencedygtig pris. Vi har 8 års erfaring i bekæmpelse af særligt hvepse og bier, og sidder klar til at hjælpe dig. Læs mere herunder:

  Randers

  Står du med et hvepsebo eller har du problemer med bier? Der kan vi hjælpe! Vi er specialiseret i udelukkende hvepse og bier, og kan derfor give en god pris, med fuld garanti, særligt hvis du bor i Randers. Det kan vi da vi har udviklet effektive behandlingsmetoder, lave kørselsomkostninger og bruger minimal gift. Læs mere om processen herunder:

  Ofte sidder et hvepsebo i udhæng, på loft eller i isolering. Når dronningen i forårsmånederne vælger placering, er det særligt læ og konstant varme der er prioritet. Det betyder at disse steder er vanskellige at komme til, og at boet ofte får lov til at sidde til det er en stor størrelse. På billedet ses bo, fra loft som kan huse op til 10.000 hvepse. Her anbefaler vi altid at få hjælp professionelt

  Hvordan gør vi?

  Hvis du har opdaget øget aktivet af hvepse, kan det være svært at vide hvad der skal gøres.Vi oplever f.eks. at folk bruger metoder som at sætte boet til ild eller lignende, som kan forudsagde mere skade end hvepsene. Dette er ofte pga. at mange skadedyrsfirmaer, tager op mod flere tusinde kroner for at fjerne et hvepsebo. Det kan vi klare meget billigere!

  Kontakt os og få et tilbud

  Kontakt os på telefon, eller på mail og få med det samme et tilbud med pris alt inklusiv samt garanti. Ofte kan boet fjernes inden 24 timer.

  Vi bekæmper/fjerner boet

  Efter en aftalt pris, kommer vi ud og bekæmper hvepsene/bierne. Processen tager ikke lang tid, og vi tager ofte billeder af boet og giver yderligere rådgivning.

  1-3 dages ventetid

  Efter bekæmpelsen kan der gå op til 3 dage, før alle hvepse er væk. Hvis man senere får et bo et andet sted på huset, dækker garantien også her.

  Hvad bekæmper vi?

  Med flere hunrede arter af både hvepse og bier, kan det være svært at afgøre hvilken art man har på besøg. Vi har dog udviklet metoder til enhver slags, så det altid kan lade sig gøre at komme af med dem. Se herunder hvad vi bekæmper:

  Vi har de sidste 7 år kørt i Randers samt omegn. Dette indebære byer som: Hadsten, Fårup, Allingåbro, Fjellerup strand, Dronningborg og Spentrup. Bor du i disse områder, og har problemer med hvepse/bier, så tøv ikke med at kontakte os herunder, selv hvis det blot er spørgsmål generelt om gedehamse, murbier eller andet vi bekæmper.

  Få et uforpligtende tilbud

  Eller yderligere vejledning her: