Bekæmpelse af hvepse i Holstebro

Problemer med hvepse?
Få et tilbud på bekæmpelse:

  Hvem er vi?

  Hvepsefjernelse.dk bestræber sig på en hurtig og effektiv bekæmpelse af hvepse, bier mm i Viborg området, til en konkurrencedygtig pris. Vi har 8 års erfaring i bekæmpelse af særligt hvepse og bier, og sidder klar til at hjælpe dig. Læs mere herunder:

  Bekæmpelse af gedehamse

  Lad os klare bekæmpelsen af dit hvepsebo i Holstebro omegn. Vi kører fra Viborg, og er ofte i Holstebro, hvorfor vi kan tilbyde en fast lav pris. Prisen er med fuld garanti, så du kan sikre dig at holde en hvepsefri sommer. Bekæmpelsen kan foregå inden 24 timer, også selvom i ikke er hjemme, da vi kører primært i dagstimerne. Her afhænger vores måde at bekæmpe boet på, hvor det sidder, da vi altid fjerner boet hvis muligt.

  Billederne herover viser hvordan et bo, kan komme til at se ud, hvis man lader den være. Hvepsene forsvinder nemlig af sig selv, når temperaturen kommer ned på en 15 grader, altså ved efteråret. Dog kommer de i en fase, inden at de forlader boet, hvor de er mere aggressive, utilregnelige og sløve. Det er ofte her man ligger mærke til at man har et hvepsebo, da de er færdig med sæsonens arbejde, og søger efter sukker som f.eks. sodavand. Dette anbefaler vi at man undgår, og får et professionelt firma til at fjerne dem. Se hvordan vi gør herunder:

  Hvordan fungere bekæmpelsen?

  Vores priser afhænger af placering af boet og dit postnummer. Tilbuddet bliver givet med det samme, så man har en fast pris at gå ud fra.

  Du får tilbud med pris og tidspunkt på bekæmpelsen

  Vi får det til at passe ind i dit skema, så du kan være hjemme hvis du foretrækker dette

  Vi fjerner/bekæmper boet

  Enhver situation er unik og vi bekæmper på forskellige måder, alt efter hvor boet sidder. Ofte er dette i udhæng/loft, hvilket betyder der bliver brugt insektpudder, som hvepsene her tager med op til boet.

  1-2 dages ventetid

  Hvepsene skal her tage giften med rundt, så man er sikker på en fuldstændig bekæmpelse, hvilket vi altid giver fuld garanti på, så du kan nyde terrassen i fred og ro!

  Hvad bekæmper vi?

  Vi bekæmper ikke kun hvepse, men andre årevinger som myrer, humlebier eller kæmpe gedehamse. Se mere herunder:

  Ofte haster det, når man får uventede gæster især i sit hjem. Derfor er vores telefon altid åben, så tøv ikke med at kontakte os, selv hvis det bare er spørgsmål. Vi kører i hele Holstebro omegn, som også inkludere byer som Struer, Lemvig, Mejrup Kirkeby, Aulum, Vinderup og Vemb

  Har du gedehamse eller hvepse?

  Få rådgivning om din situation eller et uforpligtende tilbud: