Bekæmpelse af hvepse i Herning

Nogen spørgsmål?
Udfyld kontaktformularen:

  Hvem er vi?

  Hvepsefjernelse.dk bestræber sig på en hurtig og effektiv bekæmpelse af hvepse, bier mm i Herning området, til en konkurrencedygtig pris. Vi har 8 års erfaring i bekæmpelse af særligt hvepse og bier, og sidder klar til at hjælpe dig. Læs mere herunder:

  Vi bekæmper hvepse i hele Midtjylland

  Vi kører i Herning på daglig basis, og kan hjælpe dig med til en fast lav pris, altid med fuld garanti. Vi har altid haft fuld transparens som betyder at vi giver pris på forhånd, og tager billeder af bekæmpelsen som herunder, så der du er med under hele processen.

  På billedet er hvepsebo, alle på loft eller ved isolering. Den sociale gedehams bygger nemlig i langt de fleste tilfælde, i enten udhæng eller på loft, da der er den konstante varme og materialer til boet, som de foretrækker. Det betyder også at boet er svært at lokalisere, ultimativt svært selv at bekæmpe. Vi har udviklet en effektiv metode, til alle situationer, så vi kan med midler godkendt af miljøstyrelsen altid bekæmpe dit hvepsebo.

  Hvordan gør vi?

  Som tidligere skrevet er Herning et af de områder vi operere mest i. Her kører vi i både Vildbjerg, Kibæk, Sunds og Aulum. Prisen er altid den samme lave pris, hvor vi giver garanti for at hvepsene ikke kommer igen. Læs mere om processen her:

  Du får pris/tidspunkt

  Vi giver en pris med det samme, og et tidspunkt på bekæmpelsen som ofte ligger inde for 24 timer. Her behøves du ikke at være hjemme, vi kan i de fleste tilfælde klare bekæmpelsen eksternt.

  Vi bekæmper/fjerner boet

  Herefter bekæmper vi og fjerner boet hvis det er muligt. Vi bekæmper med miljøvenlige produkter, og hele proceduren tager omkring 20 min.

  1-3 dages ventetid

  Vi kører i dagtimerne, hvilket vil sige majoriteten af hvepsene ikke er hjemme i boet. Når vi bekæmper boet, hvor dronningen er inde i, kan de ikke længere ligge larver, hvor de altså efter et par dage forsvinder helt.

  Hvad bekæmper vi?

  Med flere hunrede arter af bier og syv slags gedehamse i Danmark, er det svært at være helt sikker på hvilken variant man har på besøg. Fælles har de dog, at de bygger en slags bo, hvor der bliver lagt larver. F.eks. murbien som graver gange i murvæk, særligt fugen og bruger det til at ligge æg inde i. Her er det vigtigt hurtigt at få dem bekæmpet, så problemet ikke bliver størrere. Se herunder hvad vi bekæmper:

  Vi har kørt i Herning i over 7 år, hvorfor vi har størstedelen af vores kunder i hele 7400 Herning. Dette indebærer byer som: Lind, Hammerum, Snejbjerg, Sunds, Ikast, Videbæk, Aulum, Karup, Ilskov, Kibæk og Brande. Har du nogle generelle spørgsmål om bekæmpelsen, pris eller information om gedehamse/bier? Så tøv ikke med at kontakte os herunder:

  Spørgsmål? Ring til os

  Få et uforpligtende tilbud med det samme