Bekæmpelse af hvepse i Nordjylland

Vi bekæmper gedehamse i hele Nordjylland

Har du et hvepsebo? Så er du havnet det rigtige sted. Vi bekæmper hvepse i hele Nordjylland til en konkurrencedygtigt pris, altid med fuld garanti for at du kan nyde sommeren uden hvepse. Ofte bygger hvepse på loft eller i udhæng, hvor de har et naturligt hulrum uden at blive forstyret af andre dyr. Samtidig giver disse placering en fordel for hvepsene med temperaturen, da de ikke mærker temperaturfaldene når de ligger trygt f.eks. isolering. Her har vi udstyret til at bekæmpet, så du er sikret en hvepsefri sommer. Vi kører fra Aalborg, og er på daglig basis rundt i hele Nordjylland, så vi kan hjælpe inden 24 timer.

 

Angriber hveps

Billedet herover er taget på loft og her har jeg fanget et moment hvor hvepsen gør klar til angreb. Det er også derfor vi ikke anbefaler selv at fjerne hvepsebo, specielt hvis de sidder i utilgængelige placeringer. Eksemplet er en almindelig social gedehams, som bygger sit bo af et papir-materiale, som er træfibre blandet op med spyt. Derfor er boet meget skrøppeligt, hvorfor de altid sidder på vagt. Dette gælder også om natten.

Information

Få et uforpligtende tilbud!

Vi koordinerer vores ture i Nordjylland, og kører i et område ad gangen, hvor vi på den måde kan give den bedst mulige pris.

  Du får pris, alt inklusiv samt garanti

  Vi giver en pris på forhånd, så der ikke kommer nogen overaskelser. Denne er altid alt inklusiv, med fuld garanti. Derudover yder vi også prisgaranti, så du kan sikre dig at få den bedste pris.

  Vi bekæmper/fjerner boet inden 24 timer

  Vi kommer til aftalt tidsinterval, og får det til at passe ind i dit skema. Vi kører også eftermiddag/aften, og kan med en beskrivelse også bekæmpe boet, hvis du ikke er hjemme. Bekæmpelsen tager imellem 20-30 minutter, hvor vi bruger skånsomme metoder kun med materialer godkendt af miljøstyrelsen.

  1-3 dage's ventetid

  Da alle hvepse sjældent er i boet, kan der gå op til 3 dage før alle hvepse er væk. Her kommer vi igen uden beregning, hvis der mod forventning stadig skulle være aktivitet i boet.

  Hvad bekæmper vi?

  Vi har i Danmark næsten 300 arter af bier og 7 forskellige gedehamse, herunder f.eks. den tyske gedehams, kæmpe gedehamsen og den mellemstore gedehams. Det kan være svært at se forskel på de mange arter, men vi bekæmper alle former for gedehamse og udvalgte bier, så tøv ikke med at kontakte os. Dette kunne for eksempelvis være murbier, som bosætter sig i svage fuger, hvor de hurtigt får opbygget en koloni.

   

  Vi er din lokale hvepsemand! Vi kører i hele Nordjylland omegn og byer som Hald Ege, Mønsted, Kjellerup, Løgstrup, Karup, Ørum og Møldrup. Har du generelle spørgsmål om gedehamse/bier eller vil du have et uforpligtende tilbud, så kontakt os herunder: