Bekæmpelse af hvepse i Aarhus

Har du spørgsmål?
Tøv ikke med at kontakte os:

  Hvem er vi?

  Hvepsefjernelse.dk bestræber sig på en hurtig og effektiv bekæmpelse af hvepse, bier mm i Viborg området, til en konkurrencedygtig pris. Vi har 8 års erfaring i bekæmpelse af særligt hvepse og bier, og sidder klar til at hjælpe dig. Læs mere herunder:

  Bekæmpelse af gedehamse

  Vi bekæmper naturligvis hvepse og bier i hele Aarhus kommune og omegn. Dette indebære også Odder og Djurs. Her har vi altid givet en god pris, med fuld garanti, for at sikre dig en hvepsefri sommer. Den sociale gedehams er den mest almindelige, og her sidder boet ofte steder, man ikke kan se. Dette indebærer udhæng, loft eller i isolering. Her har vi udstyret til enhver situation, og boet kan bekæmpes inden 24 timer!

  Her ses to forskellige hvepsebo af en almindelig gedehams. Boet når i løbet af et par uger til en måned denne størrelse. Boet kan i denne størrelse indeholde op til 10.000 hvepse, hvorfor det ikke er nogen god ide, selv at bekæmpe. Derudover er der næsten altid hvepse på ydersiden af boet, som holder vagt.

  Få et uforpligtende tilbud!

  Som tidligere skrevet kører vi i Aarhus området, og giver altid en god pris med fuld garanti. Dette kan vi, da vi 3-4 gange i ugen, kører i hele Østjylland, og mindsker kørselsomkostningerne. Her kan du se mere om processen:

  Vi giver et tilbud med det samme

  Vi kan give en pris med det samme, hvis du kontakter os enten over mail, eller telefon. Derudover giver vi prisgaranti, så du altid kan sikre dig at få den bedste pris!

  Vi bekæmper/fjerner boet

  Herefter bekæmper vi boet, og fjernerr det hvis muligt. Hele bekæmpelsen tager omkring 20-30 min.

  1-3 dage's ventetid

  Hvepse befinder sig sjældent alle inde i boet, hvilket betyder at der kan gå op til 3 dage, før alle hvepsene er væk. Efter de dage er gået, kan du nyde en hvepsefri sommer!

  Hvad bekæmper vi?

  Vi har i Danmark mere end 250 arter af bier, og 7 forskellige gedehamse. En ting de har tilfælles, er at de ligger æg som bliver til larver, som herefter bliver til bier/hvepse. Murbien ligger f.eks. deres æg inde i ældre murværk, ofte i fuger hvor der naturligt opstår huller, og det er her vigtigt at komme problemet til livs, inden de spreder sig for meget. Læs mere om de forskellige skadedyr vi bekæmper herunder:

  Vi bekæmper alt herover og mere til. Her kører vi i byer omkring Aarhus som: Hørning, Harlev, Hinnerup, Odder, Dejret og hele Ebeltoft området. Vi kører naturligvis også i Grenå,  altid med fuld garanti og ofte inden 24 timer. Ring til os i dag, og få en pris med det samme herunder:

  Problemer med hvepse?

  Kontakt os i dag, for et uforpligtende tilbud