Bekæmpelse af hvepse i Aalborg

Ved du hvor boet sidder?

Ring og få vejledning eller udfyld formularen herunder for mere information:

  Hvem er vi?

  Hvepsefjernelse.dk bestræber sig på en hurtig og effektiv bekæmpelse af hvepse, bier mm i Herning området, til en konkurrencedygtig pris. Vi har 8 års erfaring i bekæmpelse af særligt hvepse og bier, og sidder klar til at hjælpe dig. Læs mere herunder:

  Vi kører fra Aalborg

  Har du problemer med hvepse/bier, og bor i Aalborg omegn? Vi kan bekæmpe inden 24 timer, altid med fuld garanti så du kan nyde en sommer uden hvepse i dit hjem. Vi kører fra Aalborg, og kan derfor tilbyde en særlig pris hvis du bor i hele 9000 kommune. Ring og få et uforpligtende tilbud, eller læs mere herunder.

  På billedet er hvad et hvepsebo, af helt normale gedehamse ser ud. Når de har nået denne størrelse, vil antallet af hvepse ligge på alt imellem 5000-10.000.  Omfanget af opgaven stiger for hver dag, da antallet af hvepse stiger hurtigt. Vi anbefaler altid at få hjælp fra professionelle til bekæmpelse af hvepse, og især når de har nået størrelsen som på billedet.

  Hvordan gør vi?

  Hvepse og bier bygger ofte bo, steder hvor man ikke kan se dem. Når en dronning i foråret skal vælge placering til boet, er det særligt læ og en konstant varme som tiltrækker dem. Det gør specielt udhæng attraktivt, og er tit der hvor man ser dem bygge bo. Er du i tvivl om processen bag bekæmpelsen? Så læs herunder:

  Du kontakter os, og får et tilbud

  Vi giver altid en pris på forhånd, så der ikke kommer nogen overraskelser. Dette er vores kunder glade for, særligt fordi prisen altid er inklusiv garanti!

  Vi bekæmper/fjerner boet

  Derefter bekæmper vi, og fjerner boet hvis det er muligt. Dette gør vi med midler godkendt af miljøstyrelsen, med hurtige og effektive metoder, der hurtigst muligt kan give ro.

  Ventetid på 1-3 dage

  Efter en af vores bekæmpere har været forbi, kan der gå op til 3 dage, før alle hvepse er helt væk. Dronningen befinder sig ofte i boet, og når vi bekæmper prioritere vi at bekæmpe hende først, så de herved forsvinder helt.

  Hvilke skadedyr bekæmper vi?

  Der er flere hundrede arter af bier og hvepse, som hver har deres måde at bygge bo på din grund. Et eksempel kan være jordhvepsen, som bygger et stort hul, på størrelse med en dåsesodavand. Her laver de en gang, ned til deres bo, som ligner et almindeligt hvepsebo. De er ofte agressive, og stikker nemt hvis man nærmer sig. Læs mere herunder:

  Vi kører fra i hele Jylland, men kører ud fra Aalborg. Så bor du i dette område, er det idealt at få hjælp fra os, da kørselsomkostningerne kan holdes helt nede. Dette indebærer byer som: Nibe, Støvring, Svenstrup, Aabybro, Vodskov, Aars Brovst og Brønderslev. Få et tilbud herunder;

  Få information eller en pris.

  Få lynhurtigt en pris på en bekæmpelse, med garanti!

  Telefonnummer: